گزارش عملکرد کاروان ۱۷۰ نفری دانشجویان دانشگاه تبریز در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشگاههای سراسر کشور

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۷۶۴۶ اخبار اخبار تصویری
چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشگاههای سراسر کشور در شهر شیراز برگزار شد....

چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشگاههای سراسر کشور

( دانشگاه شیراز)

دختران: 27 تیر لغایت 5 مرداد 1397    -    پسران: 10 لغایت 19 مرداد

المپیاد ورزشی یکی از مهمترین و بزرگترین رویدادهای دانشجویی می باشد که هر دو سال یکبار به میزبانی یک از دانشگاههای کشور برگزار می‌گردد. امسال نیز این رویداد و همایش عظیم به میزبانی دانشگاه شیراز و در دو بخش دختران (27 تیر الی 5 مرداد) و پسران (10 الی 19 مرداد) برگزار گردید. دانشگاه تبریز نیز طبق روال سالهای گذشته با کسب سهمیه‌های لازم، از معدود دانشگاههایی بود که با بیشترین تعداد ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده بود. دانشجویان ورزشکار دانشگاه تبریز، همانند دوره ­های پیشین با کسب حداکثر امتیازات لازم در مسابقات منطقه ­ای، مجوز حضور در المپیاد ورزشی را در 12رشته پسران و 10 رشته دختران بدست آوردند. در این المپیاد بیش از 110 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از استان­های مختلف و با حضور نمایندگان منتخب دانشگاه­های پیام نور، فنی و حرفه‌ای، جامع علمی کاربردی، غیر انتفاعی و دانشگاه­های وابسته حضور داشتند. کاروان ورزشی دانشگاه تبریز با حدود 170 نفر شرکت کننده در دو بخش دختران و پسران یکی از دانشگاههای پر سهمیه این دوره از مسابقات بود. شایان ذکر است کسب سهمیه در منطقه با حضور 11 دانشگاه چهار استان آذربایجان­شرقی، آذربایجان­غربی، اردبیل و زنجان برای دانشگاهها موفقیت بزرگی محسوب شده که این امر در سایه تلاش­های مجدانه کارکنان صدیق و زحمت کش تربیت بدنی میسر گردیده است. در این راستا دانشگاه تبریز با بیشترین تعداد کسب سهمیه (12 رشته از مجموع 15 رشته ورزشی در بخش پسران و 10 رشته از مجموع 15 رشته ورزشی در بخش دختران) در رشته‌های مختلف ورزشی در جایگاه نخست منطقه قرار گرفت. بدیهی است حضور در چنین رویداد بزرگ ملی برای دانشجویان بسیار پر اهمیت بوده و دستاوردهای فرهنگی و ورزشی ارزشمندی را برای این عزیزان به همراه داشت. لازم به ذکر است که حضور این تعداد ورزشکار در المپیاد در سایه حمایت­های همه جانبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه محقق شد. همچنین قابل ذکر است در این دوره از مسابقات و با توجه به مجوز حضور دانشجویان ملی پوش و لیگ برتری در مسابقات، سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود و کسب مقام برای دانشگاه­هایی که دانشجویان ملی­ پوش و لیگ برتری نداشتند بسیار سخت بود. با وجود این، کاروان ورزشی دانشگاه تبریز در بخش دختران با کسب 1 مدال نقره، 5 مدال برنز،1 مقام چهارمی، 2 مقام پنجمی و 1 مقام ششمی در رده دوازدهم و دانشجویان پسر دانشگاه تبریز، با کسب 2 مدال طلا، 4 مدال نقره، 2 مدال برنز، 2 مقام چهارمی، 5 مقام پنجمی، 2 مقام ششمی و دریافت کاپ سوم در رشته­ های دو و میدانی و شطرنج با مجموع 80 امتیاز، در رده هشتم رده بندی کلی دانشگاههای کشور قرار گرفت. لازم به ذکر است در المپیاد ورزشی دانشجویان به دارندگان مقام­های اول تا ششم امتیاز تعلق می­گیرد که مجموع این امتیازات، رتبه دانشگاه شرکت کننده را مشخص می­نماید.

در نهایت لازم است از مساعدت­های بی­دریغ هیأت رئیسه محترم دانشگاه جهت حضور دانشجویان ورزشکار دانشگاه تبریز در این رویداد عظیم ورزشی تشکر و قدردانی گردد.

رشته ­های ورزشی که دانشجویان دانشگاه تبریز در المپیاد ورزشی شیراز در سال 97 شرکت داشتند:

دانشجویان پسر:                                                                                                                               دانشجویان دختر:

1. هندبال                                                                                       1- والیبال
  2. بسکتبال                                                                                      2- بسکتبال
  3. بدمینتون                                                                                     3- دو و میدانی
  4. دو و میدانی                                                                                  4- تنیس روی میز
  5. تکواندو                                                                                        5- شنا
  6. کشتی آزاد                                                                                   6- شطرنج
  7. کشتی فرنگی                                                                                 7- تکواندو
  8. شنا                                                                                             8- تیراندازی
  9. تنیس روی میز                                                                               9- شطرنج
  10. جودو                                                                                         10- کاراته