جلسه بررسی توانمندی دانشگاه های متقاضی پانزدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی برگزار گردید.

۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۸ کد : ۷۳۶۴ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۷۱۴

با توجه به فراخوان سازمان امور دانشجویان (اداره کل تربیت بدنی) بمنظور تعیین میزبان پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور 8 دانشگاه آمادگی خود را برای میزبانی اعلام نمودند. پس از بررسی کارشناسی از بین دانشگاه های متقاضی از چهار دانشگاه: گیلان، اصفهان، تبریز و بوعلی سینا همدان با توجه به امتیازات حاصله در مجموع شاخص های موجود دعوت بعمل آمد تا با ارائه گزارشی، پتانسیل ها و توانمندیهای خود برای کسب میزبانی این رویداد ارائه نمایند.

این جلسه که با حضور دکتر علیزاده(مدیرکل تربیت بدنی) معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی چهار دانشگاه فوق الذکر برگزار گردید، در نظر است در مراسم اختتامیه چهاردهمین المپیاد پرچم پانزدهمین المپیاد به گزینه نهایی و قطعی میزبانی پرچم پانزدهمین المپیاد اهدا گردد.

نظر شما :