جلسه شورای صنفی دانشگاه تبریز با مدیریت تربیت بدنی

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۹ کد : ۷۰۳۸ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۱۴۵

روز دوشنبه 97/2/10 شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تبریز با دعوت مدیریت تربیت بدنی طی جلسه ای به بررسی مسائل و مشکلات و درخواست های دانشجویان پرداختند. در ابتدای جلسه آقای دکتر اهری زاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، از اهتمام جدی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در راستای اجرایی نمودن خواسته های به حق و منطقی دانشجویان خبر داده و گفتند: طرح هایی جهت گسترش ورزش های قهرمانی و همگانی، نگهداری اماکن و ابنیه ورزشی در دست مطالعه و اجراست که برخی از آنها را مشاهده می کنید. سپس یکایک اعضای محترم شورای صنفی دیدگاهها و مسائل موجود را مطرح نمودند. آقای عالی زاده دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تبریز در این دیدار، محیط ورزش دانشجویی را محیطی اخلاقی و مفرح خواند و برخی از مسائل و مشکلات مطرح شده توسط دانشجویان را تشریح نمودند. آقای دکتر اهری زاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه با استماع نکته نظرات دانشجویان با ارائه راهکارهایی، نظر مشورتی دانشجویان را خواستار شده، برگزاری جلسات منظم با شورای صنفی دانشجویان را بسیار خوب ارزیابی نمودند.

نظر شما :