دکتر خدادادی عضو ستاد یونیورسیاد دانشجویان جهان شد

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۳ کد : ۱۸۹۲۰ اخبار
تعداد بازدید:۸۶۴

دکتر محمدرسول خدادادی به عنوان یکی از اعضای سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۳ چین منصوب شد.

با حکم هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی دکتر محمد رسول خدادادی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز به عنوان یکی از اعضای ستاد سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۲۳ چین منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم دکتر خدادادی آمده است؛ نظر به حضور کاروان ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برای حضور در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویی که مردادماه سال ۱۴۰۲در کشور چین برگزار می شود، با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان عضو ستاد یونیورسیاد منصوب می شوید.
لازم به ذکر است؛ دکتر محمدرسول خدادادی دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز است که مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز، ریاست هیات ورزش های همگانی استان آذربایجان شرقی، عضویت در انجمن های مدیریت ورزشی ایران و انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی و... از جمله سوابق اجرایی وی می باشد.
لازم به ذکر است؛ سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان، ۶تا ۱۷مرداد ماه سال آینده در شهر چنگدو کشور چین برگزار می‌شود.

( ۵ )

نظر شما :