دکتر اهری زاد، رئیس هیأت ورزشهای دانشگاهی استان آذربایجانشرقی شد

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۶ کد : ۱۱۲۵۱ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۹۳۳
در جلسه انتخابات هیئت استانی فدراسیون ورزشهای دانشگاهی استان که با حضور آقای دکتر بشیریان دبیرکل فدراسیون ورزشهای دانشگاهی کشور، آقای مهندس مقصودی معاون اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی و نمایندگان بخشهای مختلف دانشگاهی استان از جمله وزارت بهداشت، وزارت علوم، پیام نور، جامع علمی کاربردی و دانشگاه آزاد برگزار شد از مجموع ۱۲ رای ماخوذه، آقای دکتر سعید اهری زاد با ۹ رای به عنوان رئیس هیئت ورزشهای دانشگاهی استان آذربایجانشرقی انتخاب شدند. آقای دکتر محمد پور مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد، دیگر کاندیدای این انتخابات نیز ۳ رای کسب کردند. لازم به توضیح است در این انتخابان ۵ نفر از مدیران تربیت بدنی بخش های مختلف دانشگاهی استان، یک نفر از فدراسیون ورزشهای دانشگاهی ، یک نفر از اداره کل ورزش و جوانان استان و ۶ نفر از نمایندگان صنوف اعضاء هیئت علمی، ورزشکاران و مربیان استان در دو بخش خواهران و برادران حق رای داشتند.

( ۱ )

نظر شما :