اخبار

گزارش مسابقه دوستانه تیم فوتسال کارکنان مجلس و تیم منتخب و پیشکسوتان دانشگاه تبریز جدید

تیم فوتسال کارکنان مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه تبریز، دو بازی دوستانه با تیم های منتخب کارمندان دانشگاه و تیم پیشکسوتان دانشگاه برگزار کرد. این بازی ها با نتایج یک بر یک و دو بر یک به نفع تیم پیشکسوتان دانشگاه انجام گرفت. حضور دکتر پزشکیان نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در این مسابقات از نکات جالب توجه این بازی های دوستانه بود.

جلسه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با سرپرستان ورزش دانشکده ها

جلسه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با سرپرستان ورزش دانشکده ها برگزار گردید. در این جلسه پیراموم نحوه تبلیغات و اطلاع رسانی، آیین نامه های و مقررات فنی، نحوه برگزاری و شرکت تیمهای ورزشی در رشته های مختلف ، بحث و تبادل نظر شده و تصمیمات نهایی در این خصوص اتخاذ گردید. در پایان با اهدای لوح تثدیر از سرپرستان ورزش دانشکده ها تشکر و قدردانی گردید ....

کوهپیمایی دانشجویان دانشگاه تبریز در هفته تربیت بدنی

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز به مناسبت هفته تربیت بدنی، برنامه کوهپیمایی ویژه دانشجویان را برگزار نمود. بر این اساس بیش از ۴۰ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه تبریز، روز پنجشنبه مورخ ۲۶/۷/۹۷ به شهرستان مهاباد اعزام شدند و از غار زیبای سهولان دیدن کردند. ۲۵ نفر از دانشجویان پسر نیز روز جمعه ۲۷ مهرماه به شهرستان کلیبر اعزام و به قلعه بابک صعود کردند.